Over onze organisatie

69154_0035-met-logo-v1Bakery Stars bestaat uit een gedreven team van vakspecialisten met internationale ervaring en expertise in brood en banket. Het hoofdkantoor van Bakery Stars is gevestigd in Nederland te Kaatsheuvel en beschikt in Waalwijk en Lokeren (België) over twee distributiecentra.

Voor haar aangesloten deelnemers verzorgt Bakery Stars de Sales, Marketing en Logistiek binnen Europa.
Bakery Stars is momenteel actief in de Benelux, Duitsland, Italië, Denemarken en het Midden Oosten.

De bij Bakery Stars aangesloten deelnemers leveren samen een uitgebreid topassortiment aan kwalitatief hoogwaardige brood-, banket- en patisserieproducten.

Profilering: “Costleader of Added Value”.

Bakery Stars is géén handelsorganisatie maar een coöperatief samenwerkingsverband. Op basis van geformaliseerde en meerjarige afspraken worden de belangen van de individuele deelnemer en het collectief vertegenwoordigd. Er is een afstemming tussen de productspecialisatie van onze deelnemer en de vertegenwoordiging hiervan naar bepaalde specifieke afzetkanalen.

Productgroepen: Amerikaanse specialiteiten, Sandwichbrood, Hollands kleinbrood, Brioche buns, Biologische specialiteiten, E-nummer vrije specialiteiten, Voorgebakken brood, Banket en overige specialiteiten. 

Afzetkanalen: Foodservice, Retail, Industrie en Bakkerijsector.