Formules

Om onderscheidend vermogen te creëren naar specifieke doelgroepen wordt het “Formule- denken” in foodconcepten steeds belangrijker. Conceptmatig dienen trends als vers, gezonder, eerlijke recepturen, gemak, en beleving vertaald te worden naar een identiteit die haar doelgroep aanspreekt en primaire klantenbinding geeft voor de formule.

Gelet op de klantprofielen van Bakery Stars, het aanbod van producten en expertise, kunnen wij ook met u meedenken als het gaat over uw formule of foodconcept.

Bakery Stars is mede initiator geweest van de formule Brood2day in Eindhoven.

Over Brood2day

Brood2day is inmiddels een begrip in Eindhoven. “We zijn 5 jaar geleden geland op een mooie stek in Eindhoven midden in het centrum en steeds meer mensen weten ons te vinden vanwege de kwaliteit en het gemak. Vooral op ons terras, gelegen midden op een gezellig plein op de Nieuwe Emmasingel 11, is er onder het genot van een heerlijke kop koffie en een lekker vers broodje van alles te zien en te beleven en bieden wij gratis WIFI aan. Wij staan voor kwaliteit, snelheid en een goede service en dit alles voor een goed betaalbare prijs! Wij leveren inmiddels al aan een groot aantal gerenommeerde bedrijven diversen lunches. Vooral omdat ons biologisch brood erg in trek is, de service super flexibel is, het er gewoon erg mooi uitziet en je de liefde van de bereiding erin terug proeft!

Ga naar de website