Pizza en Baquette & Bakery Stars slaan de handen ineen

Bakery Stars is onlangs een samenwerking aangegaan met het Oostenrijkse Pizza en baguette.

Zij produceren Europa’s eerste GMO-vrije diepvriesproducten. Sinds november 2017 mogen ze zich ook onderscheiden met het GMG-vrije logo van ARGE, mede daardoor is Pizza en Baguette een pionier is op het gebied van duurzaamheid.

De rauwe deegpizza’s zijn kwaliteitsproducten, met geselecteerde hoogwaardige en eerlijke ingrediënten. De producten zijn met de hand gemaakt en volledig zonder kleurstoffen, smaakversterkers en conserveringsmiddelen. Of je nu kiest voor een heerlijke bruschetta’s in verschillende smaken, een pizza of een ciabatta; voor ieder product worden de beste regionale basisproducten gebruikt. Daar zij deze met de hand verwerken wordt de unieke smaak van het gehele assortiment gegarandeerd. Om de smaak helemaal te optimaliseren, kan de klant kiezen voor de professionele pizza-oven die zij ook leveren. In slechts 7,5 minuut een pizza die smaakt alsof deze rechtstreeks van de Italiaan afkomt.

De zorgvuldig geselecteerde leveranciers worden waargenomen door onafhankelijke experts en door de productiemanagers van het bedrijf. Op deze manier kunnen klanten en consumenten 100% vertrouwen op interne kwaliteitsnormen.

Geplaatst in Bakery Stars.