Bakery Stars introduceert: Glutenvrij brood!

img-20160917-wa0008In samenwerking met een van onze leden, Bliek meesterbakkers, introduceren wij met trots glutenvrij brood. Na jaren van testen en ontwikkelen zijn de productontwikkelaars erin geslaagd een assortiment glutenvrij brood te bakken dat net zo lekker is als ‘gewoon’ brood.

Bakery Stars introduceert het glutenvrije brood onder de naam Happy bakers. Hiervoor is een aparte bakkerij gebouwd, aangezien glutenvrij brood uiteraard niet in een bakkerij gebakken mag worden, waar ook brood met gluten gebakken wordt.

Het happy assortiment bestaat vooralsnog uit vier soorten: glutenvrij wit & bruin en glutenvrij meerzaden licht en donker.
Elk brood zit verpakt in een houdbare, zuurstofarme verpakking. Dit om te voorkomen dat het glutenvrije assortiment in aanraking komt met de broden die wel gluten bevatten.

Bakery Stars heeft de eerste beurs met deze producten erop zitten! De reacties waren lovend. Een veel gehoorde reactie was: Er is geen verschil te proeven met ‘gewoon’ brood. Daar brood voor hen naar eigen zeggen een van de moeilijkste producten is om te evenaren, is dit een zeer smaakvol alternatief!

Geplaatst in Bakery Stars, Producten.